Jeg er ikke helt klar for et nytt år!

Det er tøft å være på vei inn i et nytt år. Jeg føler ikke dette året har vært helt mitt år. Jeg har klart mye dette året, jeg har blitt ferdig med videregående og begynt på studiene, jeg har stått på to eksamener og flyttet for meg selv. Jeg har klart hele året uten innleggelse, i motsetning til året før der jeg hadde to. Jeg kan si jeg er stolt av det, men  er jeg egentlig det? Selvsagt, jeg er gjennomført skikkelig stolt over å ha gjennomført videregående. Ingen trodde jeg skulle klare det, en liten periode gjorde ikke jeg det heller. Den lille perioden før russetida der vi begynte å planlegge, da hadde ikke jeg troa på at jeg skulle klare det, ikke tal om, men jeg klarte det. Det var russ, jeg stod som russ sammen med resten av kullet mitt, jeg var blant en av dem som faktisk stod i alle fag våren 2010! Selv om det var nære nippen at jeg ikke gjorde jeg det! Jeg stod!

At jeg begynte på studiene og flyttet ut var kanskje en feil. Jeg har ikke klart meg så bra, men jeg har klart meg, jeg strøk bare på en eksamen. Det kunne vært verre, jeg kan ta den opp til våren igjen. Jeg har kanskje valgt helt feil linje, men jeg gjør i alle fall noe. Jeg ligger ikke bare hjemme i senga hos foreldrene mine. Jeg lever et såkalt liv.

Et såkalt liv som går ut på å stå opp, gå på forelesninger, legge seg, av og til se litt tv, av og til vaske når det er min tur til det, av og til handle, av og til lage noe mat. Jeg føler ikke det er et liv. Jeg kaller det et såkalt liv. Jeg lever det ikke, men jeg er i alle fall i live. Jeg har overlevd dette året. Jeg syns nesten det er en stor bragd det. Ikke at jeg noen gang har vært i stor fare for å ikke å gjøre det, men så mye dritt det har vært dette året og så vondt det noen ganger har gjort så syns jeg det er en bra ting å ha klart. Jeg har ligget i fosterstiling og gråt av angst jeg har vært så redd jeg ikke har klart å bevege meg ut av senga, jeg har svimla rundt i min egen dritt og smerte, men jeg har klart det. Jeg har klart det!

Men likevel, samme hvor mye jeg har klart å gjennomføre så skulle jeg ønske det ikke var over enda. Jeg skulle ønske det varte litt til, slik jeg kunne sagt med hånda på hjerte at dette var et godt år, dette året er jeg fornøyd med. Så nei, jeg er ikke helt klar for et nytt år, men la det komme som det kommer og la oss håpe på at det blir et bedre år for oss alle.

God nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s