Jeg vil ikke ha dere nå!

Jeg vil ikke ha dere nå! Gå bort! Jeg vil være lykkelig!

Jeg hadde det flott, var med gode venner og var noe jeg anså som lykkelig da stemmene begynt å suse i hodet. Det passet meg dårlig. Jeg kunne ikke klare å være både der og med stemmene i kveld. Jeg kjente det. Det kom til å bli bare stemmer eller bare verden. Jeg valgte verden.  Jeg sa til stemmene mine: Jeg vil ikke ha dere nå! Gå bort! Jeg vil være lykkelig! og de forsvant!

Det er første gangen jeg har opplevd at jeg har kontroll over mine egne stemmer i hodet. Det var veldig spesielt og veldig godt. Jeg tror denne opplevelsen vil endre mye i livet mitt.

2 kommentarer

  1. 😀
    Supert!
    Det er mulig å endre mareritt ved å bruke kognitive teknikker på dagtid, teknikker som forbereder på situasjoner som går igjen i marerittene. En kan lære seg hvordan en kan takle det som skjer og så «sette» mestringen inn i marerittet slik at det ikke lenger er mareritt. Tror du en slik teknikk kan brukes på stemmene dine og?

    Bestem deg for at du skal bruke teknikken du brukte i går neste gang stemmene kommer. Du har en strategi som virker, bruk den.

    Jeg heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s