En uke som frisk :)

Okei, jeg pleier ikke i ha smilefjes i tittelen, men dette innlegget fortjener det. Jeg har hatt en fantastisk uke. Nesten så bra at jeg har lurt på om det har vært noe galt med meg.
Jeg har som sagt hatt en uke som om jeg skulle vært helt frisk. En uke med mye energi og null stemmestress. En uke uten en eneste stemme eller vond tanke. Det har vært fantastisk. Helt ubeskrivelig. Rett og slett ubeskrivelig. Jeg klarer ikke å beskrive hvor godt og fantastisk det var å bare tilbringe en uke med kjæresten, gamle og nye venner og bekjente og bare jobbe for at 200 ungdommer skulle ha en best mulig uke, uten stemmer. Jeg nesten forventet en vanskelig og hard uke med lange dager, men hele uka gikk som en lek. Jeg hadde energi nok til å gjøre det jeg måtte og fikk hvile nok. Jeg må bare si at det var en velsigna uke som var helt fantastisk og jeg er virkelig takknemlig for å ha fått oppleve den. Det gav meg virkelig mye livslyst.

2 kommentarer

  1. woohoo!!!! 🙂
    Nå ble jeg så glad at jeg er ekstra takknemlig for ørene mine 😉 Hvis ikke de hadde sittet der de gjør hadde smilet fortsatt hele veien rundt! SÅ fantastisk! Jeg gleder meg med deg og håper du får mange gode dager framover!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s