En ny drøm

Selv om det bare blir med drømmen, så betyr ikke det at drømmen må være fast, drømmer kan komme og drømmer kan gå. Er den ene drømmen for stor, for vanskelig å oppnå, ja rett og slett uoppnåelig så finn en annen drøm, en realistisk en, en god en. En du vet du kan fullføre, en du vet er for deg.
Jeg har funnet meg en drøm, gjort helvending i livet, byttet studie, tatt et lite friår, begynt på noe gøy, utfordrende og mer meg.
Å ikke klare å oppfylle en drøm betyr ikke at jeg feiler, det betyr bare at jeg kanskje trenger en annen drøm, og det er helt opp til meg hva min drøm skal være.
Som Christina Madsen sa:
“I recovered my immense will to live when I realized that the meaning of my life was the one I had chosen for it.” Paolo Coelho …

6 kommentarer

  1. Godt å lese deg igjen!

    Det kan være vanskelig å akseptere at det som en gang var en oppnåelig drøm, ikke er det lenger… noen ganger fordi vi forandrer oss som mennesker, andre ganger pga omstendigheter nære oss eller fjernt fra oss. Men drømmer skaper håp, og derfor er det så viktig at vi har dem.

    Stjernene er der både når vi ser dem og når vi ikke gjør, men vi kan alltid strekke oss etter dem! For hver stjerne (drøm) vi fanger, trenger vi en ny å strekke oss etter. For hver forflytning i livet, trenger vi å omfokusere og velge ny stjerne å strekke oss etter.

    Ønsker deg alt godt for tiden foran, mange smil og klemmer og lass av lykkelige og gode øyeblikk som kjennes helt nedi magen og dypet av hjertet 😉 Klemz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s