Ni å ein halle

Ni og en halv, det var mine ord for en måned eller to siden, jeg skulle rangere hvordan jeg hadde det på en skala fra en til ti, og jeg svarte ni og en halv. Jeg var lykkelig, ja jeg trodde jeg var frisk. Frisk for godt. Trodde medisinene virket og at ingenting skulle plage meg igjen. Men nå sitter jeg i det igjen. Noe er galt og jeg liker det ikke. Det gjør vondt å ha gått fra en ni og en halv til en toer på så kort tid. Det gjør vondt og vite at jeg var så god og nå ikke er det. Jeg vil jo bare ha det bra, men hva skal jeg gjøre for å få det bra?

3 kommentarer

  1. Det er utrolig hvor fort endringene kan komme. Jeg håper at 2012 blir en lang god tur i det gode landskapet. Jeg håper at du får fri fra det tunge og får smake mer av det gode i livet. Det har jeg sterke ønsker om for deg.

  2. Jeg føler det beste er å ligge rundt 5. Jeg sier dette som bipolar, så du forstår sikkert tankegangen min. Finn den gyldne middelvei, om du er deprimert, så er lyset over der du er, men vær også glad du ikke fyker i været. Jeg ser det er lenge siden du skrev dette, og håper du har det greit nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s