Hvem skal jeg være?

Student. En identitet. Ikke en helt ny identitet for meg. Har jo vært det før. Men da var jeg en mislykket student. Nå vil jeg være en vellykket student. Og selv om det ikke er en helt ny identitet så gruer jeg meg. Student. Ikke kjærest, pasient, datter, venn, men student. Noe skremmende. Noe jeg ikke er erfaren i. Hvordan skal jeg være? Hvordan skal jeg te meg? Hvordan klær skal jeg gå med? Hva skal jeg si? Jeg gruer meg så. Vil de andre like meg? Vil jeg skille meg ut? Vil jeg klare å «smalltalke»? Vil jeg klare å være frisk?

6 kommentarer

  1. Jeg har også startet på sykepleieutdanning nå, og synes nok det er like skummelt som deg. Jeg er også redd for å ikke bli likt, være annerledes, at jeg ikke kommer til å klare det (som alle andre ting i blant) og ikke minst at jeg blir for syk og må avslutte studiene. Jeg tenker at jeg MÅ fokusere på utdanningen, og at jeg (forhåpentligvis) snart kan bruke alt det vonde jeg har i kofferten til å hjelpe andre i min situasjon, samt ta i mot all hjelp og veiledning jeg kan få. Jeg vil jo ALDRI komme meg videre om jeg ikke prøver på det nå. Jeg vil også være noe, og jeg vil være noe bra. Jeg ønsker i hvert fall å være et bedre helsepersonell enn de fleste jeg selv har blitt utsatt for i gjennom psykiatrien!

    Hvor studerer du egentlig? Jeg synes du er kjempe flink som har tatt et skritt videre. Husk det – all skritt fremover er vegen mot det som er fint! Klapp på skuldra, og lykke til videre med utdanning. Jeg tror du vil klare deg gjennom og mestre alt som kan mestres, bare du går inn for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s