Ikke verdt no’!

Jeg føler meg ikke verdt noe, jeg vet at jeg er det, men jeg føler det ikke slik. Jeg føler meg ubrukelig! Bortkasta oksygen, det er meg det. Hva er vitsen med meg? Det er totalt bortkasta at jeg finnes på denne planeten, og jeg kunne egentlig like godt gå bort og forsvunnet, sånn uten at verden hadde blitt et verre sted å være. Jeg føler meg bare så fortapt, så bortkasta, så lite verdt. Og jeg vet at det sikkert er min feil og alt det derre, men at «alle» fordømmer meg gjør ikke ting noe lettere å være meg. For ja, jeg vet faktisk hvor usunt det er å røyke, dere trenger ikke å minne meg på det hele tiden. Dere trenger ikke å kalle meg en dårlig kristen selv om jeg røyker, dere trenger ikke å fylle hodet mitt med masse piss om meg, det klarer jeg helt fint selv faktisk! Jeg vet faktisk hvor dårlig menneske jeg er, jeg vet hvor lite jeg er verdt, jeg vet at jeg er ubrukelig, bortkasta, teit, stygg, ekkel og alle disse andre ordene og. Dere trenger ikke minne meg på det hele tiden! Jeg hater meg selv, og det vet jeg sikkert er bare min skyld, men dere gjør det ikke noe bedre heller.

 

4 kommentarer

 1. Hvis det er folk som sier dette til deg, er det de som er drittfolk. DU er verdifull, uasnett hvor du er og hvordan du har det. Jeg følte det på samme måte for noen år siden, men lærte tilslutt at min verdi kommer an på hvordan jeg ser meg selv, hvis du skjønner, Håper du får bedre selvbilde etterhvert, men det krever sitt å endre synet på seg selv. Lykke til ❤

  • Tusen takk for kommentaren. Jeg vet det er mye arbeid å endre på selvbildet sett. Og jeg jobber med det, og jeg vet at det er meg som bestemmer min egen verdi på en måte, men når folk tramper ned på meg føler jeg at det tar enda lengre tid å bygge seg opp igjen liksom. Nesten som å bygge et sandslott, så kommer de kule gutta i gata og tramper på det. Da tar det en evighet å få bygd det opp liksom.
   Klem ❤

 2. Du er ingen dårlig kristen, fordet om du røyker. Det er maaange kristne som røyker.
  Hva har kristendom med røyking å gjøre uansett? Si det til dem som sier noe negativt, ang det, neste gang.

  Jeg vil også legge til det at du ER verdifull. Selvom du ikke føler det selv, så ER du verdifull <3<3<3
  Klemmer sendes din vei ❤

  • Kroppen er liksom et tempel for dne hellige ånd, og røyking bla. bryter ned kroppen som vår Gud har skapt så vakker. Så jeg er jo enig, også er det dette med å være et godt fobilde og sånt og da.

   Og tusen takk for at du sier jeg er verdigfull, selvom jeg ikke føler det så er det godt å lese.

   KLEM ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s