Å tenke framsiktig

Å tenke framsiktig (hvis det er noe som heter det i det  hele tatt da?) er noe jeg ikke liker. Jeg vil leve i nuet, bare danse og være fri! Men jeg ser jo at det er en fordel og tenke framsiktig. Jobbe mens man er oppe, så hvis man skulle falle igjen, så har man jobba opp en liten grunn så fallet ikke blir så stort. Men kjedelig, ja det er det! Jeg vil jo være fri! Jeg vil at slik jeg har det nå skal vare evig, at jeg aldri faller igjen. Jeg vil leve som at jeg aldri faller igjen. Men jeg vet og at om jeg gjør det, lever som om jeg aldri faller igjen vil fallet bli mye større enn om jeg jobber nå som jeg er oppe med å lage en grunn. Men det går vel an å gjøre begge deler, gjør det ikke? Leve i nuet, og beskytte framtiden. Det tenker jeg at jeg vil, jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det først!

7 kommentarer

 1. Å tenke fremsiktig er bra det, men å leve i nuet er det aller aller viktigste. Å leve i nuet, det vil jeg tro er nøkkelen til å bli lykkelig ❤ siden det eneste vi faktisk har er: her og nå.

  Så å tenke fremsiktig er absolutt viktig, for å nå evt mål og også med tanke på penger, og også andre ting. Å tenke fremsiktig er veldig lurt. Men, å leve i nuet er desto viktigere, der finnes veien til lykke. Det er viktig å leve, ikke frata deg selv lykken i øyeblikket fordi du er redd for å falle. Å falle gjør vi alle, det kan skje, men det må ikke stoppe deg fra å kjenne ekte glede. Prøv å tenk at om du faller, så er det det som skjer,men man kan alltid klare å reise seg igjen. Du har klart det før og du kan klare det igjen, om det skjer.
  Ikke la redselen for å falle, stoppe deg fra å leve ❤

  Godt å høre at du har det bra ❤

  Klemmer ❤

 2. Veldig sant, det å finne en grunnmur men samtidig leve nå og kjenne på frihet. Jeg håper du finner en måte å kombinere det på, jeg leter etter gode ting på tross av tøffe dager ol. For da kan jeg gjøre gode ting selv om ejg har det tøft, og er det skikkelig tøft så er kanskje den koselig tingen en liten trygg ting, men det å gjøre noe på tross av da får ikke det negative den veldige makten. Det er mitt mål 🙂

  Heier på deg 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s