Er det verdt det?

Er det verdt det, jeg tenker å leve videre? Vil jeg noen gang bli et menneske, vil jeg noen gang føle meg ordentlig? Det gjør ganske så vondt å bare være her og ha det vondt. Og nå tenker du kanskje at dette høres ut som syting og alt det der. Og ja, kanskje det er det jeg gjør, syter, men jeg har det vondt og vet ikke hva annet jeg skal gjøre. Har du noen tips til meg så vil jeg gjerne høre … Jeg har så vondt at jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd selvskading, det hjelper litt, men så gjør det like vondt igjen. Jeg har prøvd å gå til legen, men der må jeg bare vente enda en uke på hjelp. Jeg har prøvd å bare være stille og vente på Herren, men det funker ikke. Så jeg tenker, er det verdt det? Er det verdt det å gråte seg i søvn, er det verdt det å ha så vondt at en er villig til å skade sin egen kropp, er det verdt det å såre alle rundt en? Er det verdt det?

En ting jeg har tenkt en del på i det siste er at jeg er jo gift med en herlig skjønn mann som jeg virkelig elsker, men likevel sårer gang på gang med min sinte stemme og vonde ord. Er det verdt det for han å holde ut med meg, jeg gjør han jo bare vondt gang på gang. Hvorfor gidder han tenker jeg. Og selvsagt vil han ha barn, hvem vil vel ikke det? Jo, jeg. Eller jeg vil gjerne ha barn, men vil jeg påføre et barn med viten og vilje og måtte leve med meg? Nei, det vet jeg faktisk ikke om jeg. Jeg vet ikke om det er verdt det, hverken for meg eller et eventuelt barn. Tenk om jeg ikke klarer å ta meg sammen … Tenk om jeg gaper, gauler eller slår … Tenk om jeg aldri blir ordentlig … Vil det da være verdt det, det å leve videre?

6 kommentarer

 1. Livet er verdt det og du er verdt livet.

  Jeg forstår det er mer enn vanskelig og vondt lenger ned enn tåa rekker, men hold ut, det vil bli bedre. Selv om det føles som tilbakeskritt innimellom, så må du ikke glemme at du er kommet langt også. Ikke gi opp å kjempe for det gode, ikke la løgnene overdøve sannheten om at du er elsket, dyrebar og ønsket.

  Som jeg sa, har deg i hjerte og bønn,
  Kjempeklem her også 🙂

 2. Hei ❤️
  Hold ut kjære deg, det vil bli bedre ❤️

  Du nevnte om noen hadde noen tips, som kanskje kunne være til hjelp, så da tenkte jeg å nevne på noe som kanskje kan være til hjelp.

  Det sies at protein-intoleranse kan føre til mange ting, bla: autisme, ADHD, schizofreni, m.m.

  Protein-intoleranse er det en del som har, men få som vet om det. Man kan b.la ta en protein intoleranse test, man får ikke tatt denne hos legen, da legen ikke tester alle proteiner, bare noen få. Nå snakker jeg om de proteinene man finner i mel og melk. Jeg holder meg selv unna både mel og melk, og har merket store endringer. Det er en del som ikke har nok enzymer i kroppen til å bryte ned proteinene en får via mel og melk, når dette ikke blir brutt ned, så går det til hjernen… Og skaper en del ubalanse der. Jeg ville hvertfall testet det ut om jeg var deg. Litt omlegging av kostholdet er det, men når jeg vet selv den store forskjellen det har gjort for meg og andre jeg kjenner, så ville jeg hvertfall nevne dette for deg ❤️ Så kan du se selv ❤️

  Hold ut ❤️❤️❤️

  Klemmer ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s