Veien videre

«Jeg skal selvsagt støtte deg fram mot eksamen, men etter det må vi se på veien videre» Skulle ønske jeg visste hva de ordene betydde. Hva skjer med veien videre? Hvor går veien? Hvem går jeg med? Må jeg gå alene? Det er så mange spørsmål. Alt ut fra den setningen du sa. Sannheten fra min side er kanskje at jeg syns det er fryktelig skummelt å gå videre. Kanskje jeg liker å ha det vondt. Kanskje jeg er litt hypokonder og ikke vil komme videre i livet. Jeg vet ikke. Iallefall blir det ansvarsgruppemøte om to uker der vi skal se på veien videre og jeg må vel kanskje ha noen tanker om hvor jeg vil at veien videre skal gå. Og egentlig så vet jeg vel det og, jeg er bare redd for å si det, for tenk om noen syns jeg er teit, at jeg forlanger for mye, eller at de tenker at jeg vil være psyk. For jeg vil vel egentlig ikke det?

6 kommentarer

 1. Det handler som regel aldri om å ønske å være psyk. Selvfølgelig ønsker man å bli frisk, men å være frisk er ukjent og det ukjente er skummelt, så man blir redd for å bli frisk, fordi det livet kjenner man ikke til. Og uansett hvor forferdelig det er å være psyk, så er det noe kjent, man kan den biten, man vet allerede hvordan det er!

  Så det handler ikke om å ønske å være psyk eller å ikke ønske å bli bedre eller frisk.
  Det handler rett og slett om frykten for det ukjente. Denne følelsen er nok gjenkjennbar for de fleste som har vært psyk over en litt lengre periode. Tenk at det kan kun bli bedre, det tar den tiden det tar og ikke la frykten for det ukjente, gjøre deg så redd at du ikke tør å bli frisk. Jeg har selv kjent på denne Følelsen, og selvfølgelig ønsket jeg å bli frisk, men jeg var redd også, fordi det livet kjenner jeg jo ikke til.
  Men, jeg tar en dag av gangen og tenker at det ukjente, fordet om man ikke kjenner til det, så kan det faktisk bli fantastisk ❤️ så ikke vær redd kjære deg ❤️ fortsett å kjempe ❤️ og husk at fordet om det er ukjent og føles utrygt, så kan det faktisk bli fantastisk. Fordi det ukjente vil en dag bli kjent, og det å bli frisk, eller i hvertfall bedre, det kan nok bli mye bedre enn du tenker, fordet om det pr i dag er både ukjent og skummelt ❤️

  Klemmer ❤️

 2. Det ukjente er så skummelt at det kan trenges litt trygghet rundt det å innta det nye. jeg husker en veldig god periode jeg hadde så var jeg livredd for da visste jeg ikke hva som møtte meg rundt neste sving, det var så ukjent at jeg ble helt gåen. Så kanskje litt trygghet rundt det ukjente, en steg for steg fase ❤ Håper det går bra på møtet og at du blir sett på riktig måte og at det ordner seg best mulig ❤
  God klem<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s