iMoodJournal-app

Jeg ble anbefalt https://isabelneomyn.wordpress.com sin gamle blogg om appen iMoodJournal, og begynte å bruke den litt sånn av og til, men nå har jeg begynt å bruke den aktivt igjen, og det er egentlig veldig praktisk, spesielt for meg med så dårlig hukommelse at jeg ikke husker noen ting egentlig. Men det er iallefall en app der en kan registrere hvordan en har det som dere kan se under. En kan også velge hva som skal stå på de forskjellige rutene, jeg har ikke giddet å endre det, men jeg regner det som en skala 1-10. Der 9 er strålende, 10 er urovekkende bra, mens 2 er dårlig og 1 da er det varkso her og varsko meg der for da ER det ille da. SÅ i teorien er det en skala fra 2-9, men to ytterkanter som gjør at varselslamper burde lyse.

2015-05-24 00.44.07

Men det hadde ikke vært vits å skrive hvordan man har det om man ikke kan se det ordentlig i etterkant, dette er en av måtene en kan se hvordan en har hatt det i det siste, og dette er og den måten jeg syns er mest oversiktlig å se det på og. Og som dere ser øverst så kan en legge til hashtagger om hva en gjør, hvilke følelser en har, hvem en er med og lignende. Her ser dere at jeg har lagt til hashtaggen syr. Mer om hashtagger kommer med neste bilde.

2015-05-24 00.44.12

Her ser dere mine positive tagger og hvilke tall på skalaen de er laget på. En kan også legge til bilder, det har jeg ikke gjort til nå, og jeg tror egentlig ikke at jeg kommer til å  benytte meg av det heller.

2015-05-24 00.44.19

Her ser dere de negative hashtaggene mine og på samme måte som de positive kan en se på hvilket tall de gjennomsnittlig har blitt tagget på. Taggene er også trykkbare som dere skal få se på nesten bilde.

2015-05-24 00.44.23

Her har jeg trykket på hashtaggen Vondt, og her ser dere nederst de dagene jeg har skrevet #Vondt, og øverst så ser dere den registreringa som er merket og hva jeg har skrevet da.

2015-05-24 00.55.43

Det går også an å se en graf for hvordan den siste uka, siste måned og hele tiden har vært. Denne bruker jeg ikke så mye selv, fordi jeg syns den er litt vanskelig å bruke rett og slett.

2015-02-21 21.24.50

Appen skal finnes både til android-telefoner og iPhone. Selv har jeg iPhone og er veldig fornøyd med programmet der, og etter jeg begynte å bruke hashtaggene ittillegg til å registere på skalaen så er det letter å se et mønster i hva og hvorfor. Den koster 19 kr på app store, men jeg syns virkelig det er verdt pengene. Den skal i følge Internettet være billigere på android. Ble litt reklame det her, men dette har for meg vært og er et viktig hjelpemiddel jeg vil tipse andre om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s