Behandlerbytte: Åneivelda!

Nå ligger jeg på soverommet og skulle ønske jeg drev med videoblogging. Det er nemlig så himla sterkt lys på macen, og på lampa i taket som jeg angrer bittert på at jeg slo på, men ikke orker å reise meg for å skru av. Soverommet er det kjøligste rommet i huset, det er derfor jeg ligger her. Hadde aldri trodd jeg skulle klage på varmen i oktober, men det er ganske så varmt overalt ellers. Men nå har jeg i alle fall klart å komme meg opp på rommet der prøver å ligge å slappe av. Men så har jeg liksom en trang til å skrive noe da. Og det er derfor jeg egentlig skulle ønske at jeg videoblogga for det gjør så vondt i øynene å ha dem åpne. Men, videoblogging er egentlig ikke noe for meg. Jeg prøvde å være med på dette #utenfilter-opplegget, men det funka dårlig. Min plass er bak tastaturet, ikke foran kameraet. Men det var egentlig ganske godt å få bekrefta det og da. Ble bare skikkelig kleint da jeg satt meg foran kameraet egentlig.

Jeg har egentig ganske mye jeg vil si, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt det. Jeg vil egentlig også bruke stygge ord, styggere enn jeg burde, derfor lar jeg heller være med de stygge ordene tror jeg. Og nå kom jeg på at jeg kunne zoome inn på arket jeg skriver på slik at jeg klarer å lese hva jeg har skrevet uten briller så da er det mindre kjangs for skrivfeil. En pluss både for meg og deg.

Jeg har hatt en veldig vond opplevelse den siste uken. Ikke noe alvorlig eller noe slikt. Bare vond. Og kanskje jeg bare skal si det rett ut? Det er nemlig at jeg ikke får bytte behandler på DPS. Og jeg burde jo selvsagt være glad for at jeg har en behandler og alt det, men det er jeg egentlig ikke. Og jeg skal ikke si noe mer om henne enn at jeg ønsker å bytte av den grunnen at jeg føler jeg stanger hodet i veggen hver gang jeg er der og føler meg skikkelig piss etterpå. Men det får jeg altså ikke lov til. Jeg blir heller oppfordra til å slutte i behandlinga. Og selv om det virker veldig skremmende, så vil jeg heller det enn å fortsette hos min nåværende behandler, selv om de rundt meg i hverdagen sier at jeg ikke bør det, så vet jeg ikke hva annet jeg skal gjøre. Og det er flere sider i dette enn hva jeg forteller her på bloggen, men jeg orker rett og slett ikke utbrodere alt. Det er egentlig litt for stort og for mektig for meg. Det føles nesten ut som om jeg har spist et litt for stort og for søtt kakestykke.

10 kommentarer

  1. Jeg tror jeg kan se smerten din. Desperasjonen og håpløsheten. Systemet er tungvint og ikke for syke mennesker. Er det et alternativ å gå jevnlig til fastlegen din som supplement til DPS? Jeg bruker min fastlege til samtaler i veldig vanskelige perioder. Finnes deg noen privatpraktiserende psykologer med avtaletjeneste du kan søkes til?

    Tenker på deg hvertfall ❤️

    • Trenger ikke noe av kulden din lengre, har jo blitt ganske så kaldt nå for tida. Heldigvis har vi varme i huset nå da.

      Skal holde dere oppdatert. Skal til kontakten min i kommunen og snakke med henne på tirsdag om saken. Så er det til behandleren min mandagen etter det igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s