Er jeg ikke god nok?

Overskriften kunne vært så mange: Er jeg ikke god nok? Hva er galt med meg? Hva gjør jeg feil? Ber jeg ikke nok? Bruker jeg ikke nok tid med Gud? Fortjener jeg det ikke?

Ja, jeg snakker om helbredelse. For mange herrens år siden, i 2009 så sa jeg noe slikt som at jeg ønske ikke helbredelse her og nå, jeg ønske bare at Gud skulle være med meg veien gjennom. Men vet dere hva? Jeg trekker tilbake alt jeg har sagt om det. Jeg orker snart ikke mer. Jeg er lei av å være syk. Jeg er lei av å ha det vondt. Jeg trodde Gud skulle helbrede meg gjennom tid og behandlingsapperatet. Men det ser jo ikke ut som skal til å skje og nå har det gått nesten syv år siden jeg sa de ordene til en venn inne på do. Og syv år, det er faktisk hele mitt «voksne» liv det.

Så, hvorfor? Hva er galt med meg? Er det min skyld? Fortjener jeg det ikke? Hva har jeg gjort galt? Jeg vet ikke, men det er iallefall ikke det at jeg ikke ønsker det mye nok.

3 kommentarer

  1. Du er mer en god nok 🙂 Nå har jeg fulgt bloggen din en stund, og måtte bare sende deg svar når jeg så dette innlegget. Jeg har spurt meg selv om det samme. Mange ganger. Jeg har hatt et alvorlig rusproblem i flere år. Heroin, kokain, amfetamin og piller.. Mange overdoser hvor jeg egentlig skulle ha dødd. Men så ble det min tur. Jeg fikk plass på et behandlingssted hvor jeg er nå, og til torsdag har jeg vært nykter i 100 dager! 🙂 Så det finnes håp. Ikke gi opp!

    Med vennlig hilsen Aleksander Lund Tlf: 473 70 267

    Sendt fra min iPhone 6S

  2. Tilbaketråkk: Året som gikk | Grønne Drømmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s