Er det OK å ikke bry seg?

Eller, jeg bryr meg, jeg bryr meg bare så alt for mye så jeg later som om jeg ikke bryr meg. 

Det er 22. juli, igjen, som det har vært alle år, men de fem siste årene har de vært veldig spesielle. Det er ca fem år siden nå at jeg sluttet å lese nyheter, skal si tida flyr. Jeg orker ikke engasjere meg. Orker ikke ta innpå meg alle intrykkene. Orker ikke tenke på alle de som ble ramma. Alle de som blir ramma av elendigheter hver eneste dag. Er jeg slem, eller er det OK å ikke bry seg?

 

9 kommentarer

  1. Jeg bryr meg heller ikke.
    Jeg mistet ingen nærer, ikke halv nære engang. Og ikke har jeg noen relasjon til Arbeiderpartiet.

    Det eneste som provoserer meg er at media lar den gjøken får full mediedekning for all sytingen sin. Hvis media hadde gidda f.. i å bry seg om at han sultestreiker fordi han ikke får en PS4 og fordi han syns han har uverdige soningsforhold så hadde det sikkert blitt stille fra den kanten.

    Han har jo bedre sonings forhold en på man har innlagt på en gjennomsnittlig skjermingsavdeling.

  2. Jeg bryr meg, men jeg hører ikke nyhetene på radioen og leser ikke nyheter på nett eller i avis. Jeg har nok med å eksistere. Så kanskje er det ok å bry seg litt på avstand? Bry seg om de man har kontakt med, og ikke vite så mye om hele verden?

  3. Jeg tar avstand og skyver alle tanker rundt dette (og mye annet) vekk. Jeg takler ikke ta det inn over meg fordi da blir det overbelastning… Men det betyr ikke, tvert i mot, at jeg ikke syns det var fælt…

  4. Man bryr seg gjerne, selv om man ikke leser nyheter. Jeg tar også avstand i blant. Syns det er heeelt ok å ikke engasjere seg, hvis man vet at man ikke orker å pådra seg tanker og følelser andre har etter en ulykke osvosv.. Så no worries 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s