Jeg vet fortsatt ikke …

Jeg vet fortsatt ikke hvem jeg er, men jeg vet hva jeg føler meg som. En mislykka dritt. Det er det jeg føler meg som. En skikkelig mislykka liten dritt som ikke fortjener en dritt. En liten, liten stygg, stygg dritt! Jeg vet vel egentlig at jeg ikke er det, men jeg føler det så sterkt. Jeg føler meg mislykka og slem. Verdiløs og bortkasta.

Jeg vet kanskje ikke helt hvem jeg er, men jeg vet hva jeg vil. Jeg vet hva jeg trenger. En liten pause-knapp som jeg kan trykke på. Sette livet litt på pause. En time-out. Ett eller annet som kan døyve smerten med å være i live litt.

Jeg vet kanskje ikke helt hvem jeg er, men jeg vet hvem jeg ikke vil være, og det er meg …

Vær så snill. Hjelp meg.

6 kommentarer

  1. Det er en forferdelig vond følelse å sitte inne med, ikke vite noe som egentlig burde være fundamentet vårt. Så vanskelig å finne ut av. Jeg vet ikke hvor mye det har å si, siden jeg egentlig ikke kjenner deg, men ut ifra det du skriver og deler, ser jeg deg som en oppriktig person, en god person, en tankefull person, et komplisert menneske, godhjerta, modig, viljesterk. Et fint og godt menneske som fortjener gode ting, også når det er vanskelig. Alltid fortjener du gode ting ❤ internettklem

  2. Jeg har blitt glad i deg nettopp gjennom DINE ord, skrevet med dine fingre sittende på dine armer, montert på din kropp. Og for meg, er du topp – selv om du har det veldig vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s