Om den grønne

Jeg jakter på grønne drømmer på stille sletter i sommersolens skygge.

Jeg lengter etter å leve et liv jeg syns er verdig å leve. Jeg lengter etter å føle meg frisk. Jeg lengter etter å vite at lykken er mer en noe som blir skrevet om i bøker. Jeg lengter etter å leve livet slikt jeg tror det er meningen at livet skal leves. Jeg lengter etter å leve livet mitt.

Jeg er en jente, eller skal man kanskje kalle meg dame. Jeg blir ofte kalt det av andre, spesielt små barn. Men selv er jeg mest konfertabel med jente. Jeg er i midten av tjue-åra. Jeg har visst en del diagnoser som jeg må leve med hver dag. Målet mitt er å få en best mulig hverdag. Og jeg blogger for å få ut frustrasjonen og smerten som ligger i disse diagnosene. Kanskje kunne jeg bare skrevet alt for meg selv og lagt det i en skuff, men jeg velger å dele det med omverdenen for at folk skal forstå litt mer om hvordan det er å være psykisk syk. Det er faktisk en helt vanlig sykdom.

Jeg er veldig streng med meg selv når jeg skriver. Jeg vil at det jeg skriver skal låte bra. Jeg vil ikke at det skal bli en oppramsing av dagene som går. Jeg vil det skal være følelser i det. Jeg legger ikke ut bilder av selvskading, det fører ikke til noe godt. Så hvis du er ute etter mote, dagens innkjøp eller grafiske bilder av selvskading så finner du ikke dette her.

6 kommentarer

  1. Utrolig flink du er til å sette ord på følelser og tanker, har ikke problem med å relatere til hva du skriver i det hele tatt. Og hvertfall ikke den delen med å være frisk og kunne gjøre hva man ønsker og føler for… Når dagene blir styrt av sykdom kan det til tider bli veldig vanskelig å se det gode og kjenne på gleden over å leve.

    Ønsker deg alt godt og håper du får det bedre etter som uker og måneder går.

  2. Jeg syntes du er flink til å skrive ned dine tanker og følelser. Det er godt å kunne tømme seg litt innimellom, få ut frustrasjon og fortvilelse. Rope litt om hjelp og oppmerksomhet om du vil, er også lov. Alle trenger å bli sett, bli hørt, og bli tatt vare på. Vær snill med deg selv. Det står respekt av det du skriver i siste avsnitt over her – vær stolt av det. Ønsker deg gode dager fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s