Er det dette jeg vil dø fra?

Er det dette jeg vil dø fra? Jeg ligger i armkroken til mannen min. Mitt favoritt sted å ligge, det tryggeste sted på jord. Jeg kjenner varmen fra kroppen hans og vet at han elsker meg. Det er da jeg tenker det. Er det dette jeg vil dø fra? Min kjære mann, som elsker meg mer enn alt annet, som alltid stiller opp, som alltid er der. Min kjære mann, som jeg elsker mer enn alt annet. Er det dette jeg vil dø fra? Hvorfor skal jeg ville dø, jeg som er så lykkelig? Jeg som har alt. En stor venngjeng, nære venner, god familie, en bra menighet, en mann som elsker meg, og som jeg elsker. Hva er det som mangler i livet mitt siden jeg vil dø? Jeg skjønner det ikke. Jeg ser ingenting som mangler. Jeg har jo alt, men likevel så er jeg så trett av dage. Likevel så lengter jeg til å få slappe av. Jeg lengter etter å slippe å være. Slippe å ta ansvar, slippe å være noe, noen. Kan det bare komme, sånn uten grunn? Kan det være at det egentlig ikke er noe grunn? Kan det være at jeg bare virkelig er skrudd feil sammen, eller er det noe jeg ikke vet om som mangler så sårt i livet mitt at jeg ikke orker mer?

2 kommentarer

  1. Vet du hva… først må jeg si jeg er glad og takknemlig for at du har de stundene og virkelig opplever deg elsket og trygg. Det er første tanke jeg hadde da jeg var her tidligere, så har jeg gått etterpå og tenkt litt.

    Egentlig skulle du skrevet brev til deg selv du. Når du har gode dager og stunder som dette så skriv det ned sammen med tips som du vet hjelper deg å holde et godt fokus. Skriv dem på en måte som du vet vil nå inn til deg selv når det er tungt og mørkt, skriv noen ting du må huske å glede deg over, litt om at du må bestemme deg og ta de rette valg og at du må huske alle de andre gangene du er kommet gjennom de tunge dagene og stundene. Oppmuntre deg selv til å se det gode og til å fortsette.

    Siden jeg ble gåendes og tenke på det, så jeg måtte bare innom og skrive til deg ha jeg hadde gått å tenkt på.
    Kjempeklem til deg og bønn om styrke og maaange gode stunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s